Cursus

Het Cursusaanbod beslaat de volgende mogelijkheden:

 

Regulier les:

Volgende mogelijkheden:

ma 19.45-22.00 uur;

wo  9.30-11.45 uur;

do 19.45-22.00 uur.

Groepen in overleg op een ander tijdstip.

De lessen worden het gehele jaar door gegeven, behalve tijdens de schoolvakanties, in blokken van 8 of 10 lessen.

(Op dit moment is er een wachtlijst voor het nieuwe seizoen na de zomervakantie)

 

Draai-2-daagse:

Een paar keer per jaar wordt er een draai-2-daagse of 3-daagse georganiseerd. Heeft u interesse, laat dan even weten, dan sturen we de info en data door zodra deze bekend zijn, via het info formulier of mail naar info@keramiekrijk.nl

 

Er zijn 10 schijven beschikbaar. Iedereen werkt op zijn/haar eigen nivo en aan een eigen project en krijgt gericht begeleiding.

Er zijn diverse soorten klei aanwezig, zelf gemaakte glazuren, Mayco Stroke&Coat (Cobblestone) en Amaco glazuren. Voor de kant en klare glazuren geldt een kleine bijdrage in gebruik. Om de klei te bewerken zijn er silicone- en gipsmallen, kantjes, houten MKM-rollers, stempels, schalen, wieltjes enz. naast de gebruikelijke gereedschapjes.

Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen met groot draaien, beelden maken (gedraaid en/of handgevormd), theepotten, design en eigen stijl ontwikkelen enz. (1 brood klei met afbakken en glazueren is inclusief. Een meerprijs naar rato voor meer gebruikte grondstoffen is van toepassing, zie de voorwaarden, welke zijn op te vragen.)

 

 

Heeft u interesse, neem dan telefonisch contact op of mail via het info formulier.

 

Info formulier